Още една звездна двойка от Холивуд шокира с тайна раздяла. Мерил

...
Още една звездна двойка от Холивуд шокира с тайна раздяла. Мерил
Коментари Харесай

Втора звездна двойка шокира с тайна раздяла

Още една звездна двойка от Холивуд шокира с загадка разлъка. Мерил Стрийп и брачният партньор й Дон Гъмър разкриха изненадваща новина, а точно, че двамата са били разграничени от 6 години. Двойката има зад тила си цели 45 години брак. И двамата настояват обаче че постоянно ще се грижат един за различен, макар че не са дружно.

Мерил Стрийп и Дон Гъмър се женят през далечната 1978 година Те имат четири деца и петима внуци. Според Page Six звездната актриса е била забелязана за последно със брачна половинка си на церемонията по връчването на Оскарите през 2018 г.  

През 2022 година Стрийп разкри, че тайната на техния дългогодишен брак е " положителната воля и предпочитание да се " нагаждат един към различен, както и компромисите. 

Двамата непрестанно се поддържат взаимно в кариерите си. Дон се причислява към Стрийп на разнообразни церемонии по награждаване през годините, в това число на премиите на Академията и на БАФТА.

Актрисата пък е признателна на брачна половинка си по тази причина, че постоянно той се е грижил за децата, до момента в който тя е работила. Работата в екип е всичко, съгласно звездата от " Мама Mia “. 

“Съпругът ми Дон беше доста зает в развъждането на децата, до момента в който аз отсъствах за по-дълги интервали от време “, казва Мерил Стрийп.

Затова остава загадка за какво и какво е наложило раздялата им, макар че тя не е единствената такава в Холивуд, написа " Телеграф ". Съвсем неотдавна бомбастично разобличаване направи и актрисата и продуцент Джейда Пинкет Смит.Тя призна, че със брачният партньор й Уил Смит са били разграничени през последните седем години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР